Tänään oli oikein kunnon harmituspäivä. Harmitti, kun tuntui, että kaikki menee pieleen ja mikään ei onnistu. Aamujooga vielä sujui, mutta sitten huomasin, että kauniit lilat ruusut, jotka sain Isännältä maanantain esityksen jälkeen, olivat kuivuneet! En ollut huomannut, että ne olivat kerinneet juoda kaiken veden maljakosta. Miksi en ollut eilen tarkistanut, että niillä on vettä tarpeeksi? Aamuisen lehden sudokukaan ei ratkennut. Usein se vaikeampi ratkeaa vartissa, mutta tänään tahkosin yli puoli tuntia sen kanssa ja kun sain sen valmiiksi, huomasin, että siinä oli virhe. Mikähän mulla on, kun viime aikoina sudokutkaan eivät ole ratkennut yhtä helposti kuin ennen? Luulisi, että harjoitus tekee mestarin, mutta ei siltä vaikuta. Onkohan mulla jonkun vitamiinin puutos vai joko alkaa vanhuus painaa?


Näyttämölläkään ei tänään mikään sujunut. Pudotin Kaarlen omenanpuolikkaan lattialle, soittokaan ei oikein sujunut. Lavasteet temppuilivat, yksi kulissiseinä liukui karkuun lavasteiden vaihdossa ja pensas kaatui taistelussa. Esityksen jälkeen mua pänni, kun osa porukasta lintsasi lavasteiden pois laittamisessa. Ne, jotka vaihtoivat roolivaatteet sillä aikaa kun muut kasasivat lavasteita, pääsivät lähtemään paljon aikaisemmin kuin muut.  

Pelkäänpä, että suurin syy tähän yleiseen harmitukseen on se, että en saa mitään järkevää aikaan. Vaikka kuinka päätän, että sitten huomenna aloitan sen siivouksen, niin jostain syystä se aika menee kaikkeen muuhun, lehtien lukemiseen (siivoustahan sekin on, onhan?), telkkarin katseluun tai netissä surffailuun. Golfkausikin alkaa kohta, enkä ole kerrannut sääntöjäkään niin paljon kuin olisin halunnut. Ensimmäinen tuomarivuoroni osuu jo toukokuulle, joten pitäisi varmaan varata sääntökertauksellekin aikaa. On kyllä sanottu, että golfsääntöihin perehtymiseen pitäisi käyttää vartti joka päivä!

Tietysti päivän teemaan kuului myös JYPin häviö Kärpille. Onneksi huominen kaiken muuttaa voi. Toivottavasti myös minun kohdallani. Itse asiassa sain pari ruusuista pelastettua, kun käärin ne hetkeksi sanomalehteen. Ja kuulin tänään, että golfkenttä aukeaa perjantaina, joten eihän tässä ole mitään syytä enää murjottaa.