Tänään olemme saaneet paljon aikaan. Otimme vihdoin viimein jo toissa jouluksi talomme julkisivun räystäälle ripustetut jouluvalot pois ja samalla putsasimme räystäskourut. Rikkaruohojen kitkemistä kuului myös tämän päivän ohjelmaan. Olohuoneen sisustus on myös kokenut hieman päivitystä.

Meidän 8 vuotta vanha telkkari alkoi jälleen temppuilemaan. Kun se oli ollut päällä minuutin tai pari, se sammutti itsensä. Kun sen vihdoin sai taas päälle, se pelasi ihan ok loppuillan. Tätä samaa se teki hetken joskus syksyllä, mutta sitten pelasi pitkän aikaa ihan ongelmitta. Mutta nyt tuli mitta täyteen. Kävimme jo viime viikolla katselemassa millaisia telkkareita on tarjolla. Tänään lähdimme sitten uutta telkkaria hakemaan. Kun matkalla poikkesimme Motonettiin hakemaan tuulilasinpyyhkijöitä, huomasimme vieressä kodinkoneliikkeen, jota en muistanutkaan. Päätimme vielä poiketa sielläkin, ja sieltähän se meidän telkkari sitten löytyikin. Samalla vaihdoimme tv-tason ja stereotason paikkaa. Itse asiassa olisin halunnut vaihtaa niiden paikkaa jo ajat sitten, mutta Isäntä ei ole aikaisemmin ollut innostunut ajatuksesta. Sen verran painava tuo meidän vanha kuvaputkitv oli, etten voinut tässä käyttää samaa taktiikkaa kuin sohvan ja lepotuolin järjestyksen kanssa. Isännän ollessa reissussa vaihdoin ne itse. Eikä tarvinnut vaihtaa takaisin, vaikka olin kaiken varalta jättänyt tuolin alle maton siirtämistä helpottamaan.

Uusi telkkari on nyt viritetty ja hyvinhän tuo tuntuu pelaavan. Stereoiden paikalleen laitto on vielä kesken ja kaikki levyt on pitkin huonetta. Mutta niiden asentamisen voi varmaan jättää sadepäivään…